Ovo smo mi

VREDNOSTI

Inex SDPCE d.o.o. je partner firme Clemco koja u oblasti proizvodnje za peskarenje ima najekspanzivniju proizvodnu liniju koja i održava najviše standarde širom sveta. Clemco proizvodi su napravljeni na osnovu jasno postavljenih zahteva tako da imaju konstantan, nepromenjen kvalitet dugi niz godina. Clemco oprema za peskarenje je jedna od najboljih I sa najboljim performansama. Peskarenje sa Clemco opremom za peskarenje omogućava da za najmanje vremena postignete najbilje rezultate nego sa bilo kojim drugim brendom. Posvećeni detaljima, pažljivo odabranim sirovinama prilkom proizvodnje opreme Clemco oprema za peskarenje je svela na minimum abrazivno habanje opreme a samim tim svojim klijentima dugog veka, trajan proizvod.

Responsive image
Responsive image
ISKUSTVO

Clemco je više generacijska kompanija koja svoj kvalitet I vrednosti prenosi i nadograđuje sa kolena na koleno. Inženjeri sa velikim iskustvom su u stvari to što čini kompaniju u njene partnere kompetetivnim na svetskom tržištu kao i iskustvo kompanija sa kojima Clemco eksluzivno sarađuje u određenim regionima. Partneri firme Inex SDPCE d.o.o. u oblasti abraziva omogućavaju da naši korisnici obrađuju svoje proizvode na najbrži, najkvalitetniji način i da zadovolje i najviše tehnološke standarde, kao što su npr. standardi u avio industriji… Abrazivi koje koriste naši partneri su jedni od najkvalitetnijih na svetu i poseduju najviše standarde u zaštiti radne sredine kao I životne sredine

INOVACIJE

Clemco proizvodi podržavaju sve vidove globalnih potreba za energijom, prenosom, obradom i održavanjem. Naši inovativni abrazivi omogućavaju da peskarenjem dobijete najzahtevnije površine koje mogu da budu neka faza u proizvodnji a mogu da budu i završna faza, samim tim daju onu dodatu vrednost kako u kvalitetu tako i vizuelno.

INŽENjERING

Inex SDPCE d.o.o. može ponuditi kompletano inženjering rešenje sa svom neophodnom projektnom I svom drugom dokumentacijom u skladu sa Vašim zahtevima. Na ovaj način nekoliko firmi koriste naša rešenja što im je omogućilo kvalitetan I stabilan proces proizvodnje. Našim partnerima kažemo koristite naše znanje i sledite nas i nema greške jer mi pratimo i idemo u korak sa svetom.

Responsive image
Sarađujemo sa najvećim svetskim multinacionalnim kompanijama. Donosimo dodatnu vrednost proizvodima iz gotovo svih grana industrije.Sarađujemo sa investitorima, tehnolozima, mašinskim inženjerima, građevinskim inženjerima , stručnjacima za zaštitu životne sredine, porodičnim firmama…
Postojimo da omogućimo pouzdan proces proizvodnje, da tehnolozima omogućimo da ostvare svoje zamisli, da se ispune savremeni standardi u proizvodnji i zaštiti životne sredine. Ovde smo za ljude koji donose vrednosti, koji hoće da rade u čistim i sigurnim uslovima, koji iako rade u industriji hoće da ostvaruju svoje snove sa svojim najbližima.
Ovde smo da svojim naprednim tehnologijama, pouzdanom I dugoročnom partnerskom odnosu, vremenom dokazanim kvalitetom ostvarujemo i najveće snove, unapredimo kvalitet postojećih proizvoda ili usluga ili omogućimo stvaranje novih proizvoda. Mi sarađujemo sa jednom od najboljih firmi na svetu u oblasti proizvdnje opreme za peskarenje Clemco, prodajemo najkvalitetnije abrazive za peskarenje čeličnu sačmu, alumijim-oksid (elektrokorund), staklene perle, keramičke perle, garnet za peskarenje, garnet za vodeni sečenje sa fokusom na teritorije Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije. Naši dobavljači su najveće svetske kompanije u svojim oblastima koje posluju po najvišim standardima.